divendres, 10 de maig del 2013

RESPOSTES’, UN NOU ESPAI DE PENSAMENT A LA XARXA


Respostes.cat és una nova plataforma digital cultural, sense ànim lucratiu, dirigida per Josep Oriol Jorba, que a través de la xarxa dóna cabuda a articles d’opinió, entrevistes i reportatges del camp del pensament.

Estructurada a través d’àmbits com “Ser”, “Saber”, “Fer” i “Viure”, s’obre a la reflexió i l’anàlisi del context de la societat, tenint en compte tant l’actualitat com la revisió de la història i del pensament.


D’altres seccions que el lector hi trobarà són “Cares conegudes”; “Bertolt Brecht”, dedicada a personatges que contribueixen a escriure la història sense gran repercussió mediàtica; “Casals catalans” o una recuperació, del cinema més destacat, a través de fitxes, amb “Els films essencials”.

Respostes.cat neix amb el suport de xarxes socials al Facebook i al Twitter i s’obre a la col·laboració dels lectors.

Entre les primeres col·laboracions es compta amb entrevistes a Orio Junqueras o Arcadi Oliveres; amb articles de Jordi Bilbeny i el teòleg Juan Maria Tellería o reportatges sobre el Museu Molí Paperer de Capellades o el mític Cavall Bernat de Montserrat, entre d’altres.

1 comentari:

  1. Se t'ha atorgat el guardó "Versatile blogger", un reconeixement de blocaire a blocaire, si tens a bé acceptar-lo. Felicitats pel teu treball. Pots consultar les bases a murallesilturo.blogspot.com

    ResponElimina