divendres, 29 d’octubre del 2010

PRESENTEN EL PROJECTE 'PARTICIPATIU' DE LA PLAÇA DELS PAÏSOS CATALANS

"La Clau".

La plaça, ubicada al centre de la ciutat, s’ha elaborat tenint en compte les suggerències que van fer els veïns en un procés de participació.

El passat 27 d’octubre es va presentar públicament el projecte al Centre Cívic. Durant l’acte, l’arquitecte i l’enginyer que en són autors, van explicar les característiques i funcions de la plaça, que es preveu que s’acabi a principis de l’estiu del 2011. També es va explicar el procés de participació ciutadana que es va fer ara fa poc més d'un any per decidir com havia de ser aquest espai públic.

Les obres d’enderrocament de la plaça dels Països Catalans per construir-hi un aparcament soterrat van començar a finals de juliol.

D’altra banda, la nova plaça,  segons informa l’Ajuntament, serà un espai polivalent i estarà totalment integrada amb els carrers del seu entorn. També hi haurà una zona de grades amb el mateix aforament que hi havia fins ara, amb un espai destinat a espectacles i activitats, una zona de jocs infantils i una altra amb taules de ping-pong i zona de petanca.  A banda, hi haurà jardineres per crear espais d’ombra i tres àmbits diferents dedicats al repòs i la socialització. Finalment, a la vorera de la Gran Via hi haurà un eix de vegetació i ombra, pensat perquè funcioni com a filtre entre la plaça i el soroll del carrer.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada