dimecres, 27 d’octubre del 2010

MÉS SOBRE BELÉN ESTEBAN


Ho he rebut al meu correu electrònic:

Hola Albert, vaig comprar la setmana passada la revista Valors i he llegit l'article que has fet sobre la Belén Esteban: si et fixes, tu al fer l'article com jo per llegir-lo, hem contribuït a fer el que es vol que passi, i és parlar d'ella com altres temes per distreure el personal.

Una distracció que fa anys la teníem en temps de la dictadura en el futbol com la religió dins les nostres vides.

Estic totalment d'acord amb el que dius sobre ella per ser una persona del més ignorant que ha sortit dins els mitjans de comunicació com revistes del cor i que sobta que s'hagi convertit en una desgràcia social, o com altres diuen, en un fenomen social.

Espero que mai tingui un poder, el que sigui, dins la nostra societat.

El que et volia dir, en referència a l'acabament del teu escrit, on dius que cal canviar moltes coses a la nostra societat, que potser ja és hora que parlem mes d'aquest aparell que es diu tele i que ja per costum, tant punt arribem a casa, el primer que fem és apretar el boto del "mando" que diu ON, en comptes de l 'OFF, que valdria mes la pena.

Recordo, ja per l'edat que tinc, que de petit els nens en hores lliures anàvem al carrer a jugar i els pares amb cadires parlàvem amb els veïns de moltes coses.

En una entrevista feta a un personatge conegut per molta gent, ell va dir sobre la caixa tonta que "la televisión es un medio que si te gusta lo que hacen la dejas encendida, o si no te gusta la cierras y aquí se acaba todo ". En una altra entrevista va dir, "si dentro del seno de cada familia hiciéramos un comentario sobre muchos programas que se hacen de televisión, seguro que no tardaríamos en aprender en no apretar la tecla ON para encender esa caja tonta".

Sé que ja han parlat molt sobre el tema de TV, però penso que pot ser valgui més la pena en parlar més i més per aprendre a no engegar tant la caixa i pensar més en tot el que passa al nostre voltant.

Gràcies si veus el meu escrit.

Salutacions.

Joan de Mataro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada