divendres, 29 d’octubre del 2010

L'AJUNTAMENT S'HAVIA PREOCUPAT PER LA SITUACIÓ DE L'INDIGENT MORT

"La Clau". 

 El consistori mataroní es defensa i explica les tasques prèvies realitzades pels serveis municipals en relació a l’ocupant de la barraca que va morir per les mossegades de gossos.

La mort de dues persones per les mossegades de gossos, la nit del passat 22 d’octubre, en una zona despoblada de la capital del Maresme, va generar molta polèmica i deixar alguns interrogants.

Precisament, per això, l’Ajuntament ha precisat les seves intervencions i que des de 2009 hi va intervenir a través de diferents serveis municipals: Policia Local, Habitatge, Salut i Benestar Social.

Segons han informat, l’abril de 2009 el Servei d’Habitatge va fer una inspecció dels terrenys i en detectar barraques i horts ho va comunicar a l’entitat propietària, fent-li arribar l’ordre perquè retirés totes les instal·lacions. Els propietaris van informar que van identificar a quatre ocupants de la finca i que els instarien a marxar.

D’altres actuacions són la dels agents forestals, o el juny de 2010, quan la Policia Local i el Servei de Benestar Social van visitar l’ocupant de la barraca per oferir-li els serveis del Centre d’Acollida Municipal. Una altra visita es va fer el setembre de 2010, per tornar a instar-lo utilitzar el Centre d’Acollida, però s’hi va negar. Aleshores, la Policia Local es va posar en contacte amb la gossera municipal per coordinar l’entrada d’aquests animals si el propietari acaba accedint.

El passat 20 d’octubre, se’l va tornar a visitar per tal d’insistir en la necessitat de què s’instal·lés al Centre d’Acollida i per portar els animals a la gossera municipal, cosa que finalment, amb reticències, va acceptar. S’havia acordat fer-li una propera visita els dies 25 o 26 d’octubre per confirmar-li la data de la retirada dels gossos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada