dimarts, 4 d’octubre del 2011

LA PROMOCIÓ ECONÒMICA DES DE CABRERA DE MAR

Moments de crisi però també de gestió, planificació i estratègies per desenvolupar l'economia des dels ens locals en la mesura que les possibilitats ho permeten.

Aquest proper dissabte 8 d'octubre, a les 12h del migdia, el programa '10 preguntes' de Ràdio Cabrera de Mar (107.1 FM)  entrevista el regidor de Promoció Econòmica del municipi, José Ramon Villaverde, d'Alternativa Independent - Cabrera de Mar (AI-CM).

Villaverde fa balanç dels primers 100 dies de govern d'AI-CM amb CiU i Esquerra, sota la perspectiva de la seva formació política i alhora, ens explica la direcció estratègica de les polítiques desenvolupades i d'altres per projectar, d'ocupació local i promoció de l'economia.

L'entrevista es reemetrà el dilluns 10 d'octubre a les 9h del matí i es pot despenjar amb posterioritat a la seva primera emissió del web www.audiovisualcabrera.net.

Nota: Inicialment havíem anunciat que s'entrevistaria el regidor d'Obres i Serveis, Antoni Abel, d'AI-CM, però per motius d'agenda s'ha canviat l'entrevista i l'hem fet a José Ramon Villaverde, de la mateixa formació política.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada