dimarts, 11 d’octubre del 2011

ENTREVISTA A LA VICEDEGANA DE LA FACULTAT DE PSICOLOGIA DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (UB), VICTÒRIA CARRERAS

Ràdio Cabrera de Mar (107.1 de la FM) emet aquest proper dissabte 15 d'octubre, a les 12h del migdia, una entrevista a la vicedegana de Psicologia de la Universitat de Barcelona, Victòria Carreras.

El programa es tornarà a emetre dilluns 17 a les 9h del matí i també podrà despenjar-se, amb posterioritat a les seves emissions, del web www.audiovisualcabrera.net.

L'entrevista s'ha fet en el marc del programa '10 preguntes', coincidint amb la setmana que se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental (10 d'octubre).


Psicologia, ensenyament i salut mental avui

Doctora en psicologia per la UB, Carreras viu al Maresme des de l'any 1992 i al veïnat del Pla de l'Avellà de Cabrera de Mar des de l'any 2000. 

En l'entrevista es tracten aspectes com l'actualitat de l'ensenyament universitari, la immersió lingüística o les afectacions dels ajustaments pressupostaris en l'entorn educatiu i sanitari, entre d'altres aspectes com l'impacte de la crisi en la salut mental a la nostra societat. 

Carreras, doctora en Psicologia  per la UB, també alerta de dades preocupants com pot ser l'afectació en els adolescents del consum de cannabis i l'impacte que els provoca, a partir de dades que s'han descobert recentment. 

A més, entre d'altres qüestions, a l'entrevista es parla de la vida al nostre poble i la vinculació cívica i política de Carreras al municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada