dimarts, 18 d’octubre del 2011

50 ANYS DE L'ESCOLA PARROQUIAL SANT FELIU

Amb mig segle de trajectòria compta ja l'Escola Parroquial Sant Feliu, de Cabrera de Mar, projecte iniciat i impulsat per Mossèn Raimon Canalias i avui en dia un referent en el seu àmbit, d'escola cristiana i catalana.

Amb motiu dels diversos actes de commemoració que celebra el centre escolar, el programa '10 preguntes' de Ràdio Cabrera de Mar (107.1 FM) emet aquest proper dissabte 22 d'octubre, a les 12h del migdia, un especial dedicat a l'efemèride.

Parlem amb la directora pedagògica de l'Escola Sant Feliu, Maria Josep Fernàndez; amb Maria Lourdes Gassó, professora des de fa 35 anys; amb Núria Tort, professora i exalumna; amb Coloma Vilalta, exalumna, que va ser una de les tres primeres nenes que fa 47 anys van anar a l'escola i amb Joan Canals, exalumne també, però de la primera classe, fa 50 anys. 

Entre d'altres temes, ens explicaran els actes programats per la celebració, parlem de la vigència i projecció actual de l'escola i de les anècdotes viscudes pels exalumnes dels primers anys.

Com és habitual, l'entrevista es tornarà a emetre dilluns, en aquest cas el 24 d'octubre a les 9 del matí. També es podrà despenjar, amb posterioritat a la seva emissió, de la web de l'emissora: www.audiovisualcabrera.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada