dijous, 29 de setembre del 2011

EL PP I LA IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA, A ’10 PREGUNTES’


Com es veu la immersió lingüística des del PP de Cabrera, els elements identitaris o el punt de vista d’aquest grup municipal, actualment a l’oposició, en el marc dels 100 dies del nou govern integrat per CiU, Esquerra i AI-CM, són alguns dels temes que tractem a l’entrevista que li hem fet a la regidora popular, Yolanda Laspalas, al programa '10 preguntes' de Ràdio Cabrera de Mar (107.1 FM).

S’emetrà aquest dissabte 1 d’octubre a les 12h del migdia i es reemetrà el dilluns 3 d’octubre a les 9h del matí, així com es podrà despenjar amb posterioritat a la seva primera emissió del web www.audiovisualcabrera.net.

Amb l’entrevista a la regidora Laspalas es complementa el programa anterior de ’10 preguntes’, en el qual dos docents del municipi van explicar la seva experiència en l’aplicació de la immersió lingüística, defensant la vigència i eficàcia d’aquest model. Alhora, s’inicia el cicle en el qual és previst que els 11 regidors electes passin pel programa.

Antoni Abel, Victòria Carreras 
i l’Escola Parroquial Sant Feliu

També us avancem que entre les entrevistes a ciutadans i ciutadanes de Cabrera de Mar que tenim previst fer a '10 preguntes' durant les properes setmanes hi ha el regidor d’Obres i Serveis del municipi, Antoni Abel (AI-CM); la Vicedegana de Qualitat, Organització i Comunicació de la Facultat de Psicologia de la UB, Dra. Victòria Carreras i l’edició d’un programa especial amb motiu dels 50 anys de l’Escola Parroquial Sant Feliu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada