dilluns, 8 de novembre del 2010

LA COMARCA DÓNA LA BENVINGUDA AL NOU PARC TECNOLÒGIC TECNOCAMPUS

"La Clau". 

La comarca dóna la benvinguda
al nou parc tecnològic TecnoCampus

Un acte multitudinari amb la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, va servir per donar el tret de sortida oficial al nou equipament que es planteja com una punta de llança de la promoció econòmica del Maresme. 

El TecnoCampus (TCM) es va vestir de llarg el passat 3 de novembre. L’acte d’inauguració oficial va comptar amb una nodrida representació de persones del món polític, social i emprenedors de la comarca.

Els parlaments de l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron i de la presidenta de TCM, Alícia Romero, van centrar-se en explicar els fonaments d’aquest projecte, que genera gran expectativa en uns moments en els quals la situació econòmica és molt dolenta.

També van explicar que  el TCM ha de ser la punta de llança de promoció econòmica de la comarca, que interrelacioni el món de l’ensenyament, la innovació, els emprenedors i les noves tecnologies.

Per la seva banda, la ministra Garmendia va assegurar que “projectes com aquest són molt importants perquè aposten per un nou model productiu que permeti recuperar l’economia i els llocs de treball i en el qual el món local hi ha de jugar el seu paper”.

Garmendia també va anunciar que per al 2010 el seu ministeri aportarà a TCM 6,5 milions d’euros, que se sumen als 14 concedits en anys anteriors. 

Foto : Marga Cruz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada