dimecres, 14 de setembre del 2011

PARLEM AMB EL PRESIDENT COMARCAL D'UDC, GUILLEM ARESTÉ

El president del Maresme d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Guillem Aresté, és el convidat del primer programa '10 preguntes' a Ràdio Cabrera de Mar (107.1), que s'emetrà aquest dissabte 27 de setembre, a les 12h del migdia.

Aresté ens explica algunes de les claus del pacte signat entre CiU i PPC al Consell Comarcal i els punts de vista de  la seva formació política sobre l'actualitat catalana i espanyola. Centrant-nos ja en aspectes més locals, el polític cabrerenc valora les darreres eleccions municipals i l'actual govern tripartit de CiU, Esquerra i AI-CM, així com respon a qüestions com quines són les seves espectatives de futur dins l'escenari polític del poble.

LA IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA
VISTA PELS SEUS PROTAGONISTES

Estem preparant, també, les '10 preguntes' de la propera setmana, en la qual entrevistarem persones del municipi vinculades al sector de l'ensenyament per analitzar i tractar la realitat de la immersió lingüística, davant els atacas soferts a l'escola catalana en els darrers dies.

LA RÀDIO A LA CARTA

Qui no pugui escoltar els programes, pot trobar-los després de la seva emissió els dissabtes a la web de Ràdio Cabrera de Mar: www.audiovisualcabrera.net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada