dimecres, 21 de setembre del 2011

LA IMMERSIÓ LINGÜíSTICA EN EL PUNT DE MIRA

El programa '10 preguntes' de Ràdio Cabrera de Mar (107.1 FM)  analitzarà aquest dissabte 24 de setembre a les 12h del migdia la Immersió lingüística, tema novament en els titulars després del qüestionament que un cop més s'ha fet des d'instàncies judicials a l'escola catalana.

Per entendre millor què és la immersió lingüística i quins són els seus resultats i qüestions diverses, entrevistem a dos docents del nostre municipi: Carme Blasco i Albert Botta.

- Carme Blasco és mestre dels anys 80 i ha exercit des de l'educació infantil fins a l'ESO. Ha estat assessora del LIC (Espai de Llengua i Literatura, d'Interculturalitat i de Cohesió social) a Ciutat Vella i actualment està als Serveis Territorials Educatius del Maresme-Vallès Oriental.

- Albert Botta és docent de Filosofia des de l'any 1979, té publicats diversos llibres de text i porta centres en projecte d'autonomia de centres (desenvolupament d'estratègies per millorar els resultats educatius i de cohesió social). Actualment està als Serveis Territorials Educatius del Maresme-Vallès Oriental.

L'entrevista es reemetrà el dilluns 26 de setembre a les 9h del matí i es pot despenjar amb posterioritat a la seva primera emissió del web www.audiovisualcabrera.net.

El programa '10 preguntes' va començar nova temporada entrevistant el president d'Unió Democràtica del Maresme, el cabrerenc Guillem Aresté i com a propera entrevista tenim previst parlar amb la regidora del PP del municipi, Yolanda Laspalas, que encentarà el cicle en el qual es volen entrevistar tots els regidors electes, alternant-se amb d'altres persones destacades del nostre municipi d'àmbits diversos.

2 comentaris:

  1. Seguirem escoltant les teves entrevistes Albert, sempre se n'aprenen coses. Unes respostes molt mesurades i molt polítiques les d'en Guillem Aresté.

    ResponElimina
  2. Un estat que en lloc de considerar la diversitat lingüística com un dret i una riquesa, ho considera un perill i una càrrega.

    ResponElimina