diumenge, 30 de juny del 2013

COSSETÀNIA I L'UNIVERS DEL CICLOTURISME


Amb total certesa, l'editorial catalana de referència del ciclisme de divulgació és Cossetània. Són nombrosos els títols, d'àmbits molt divers a més, que publiquen i que d'entrada són un immillorable punt d'arrencada per a l'amant de la bicicleta en totes les seves formes.


Dues propostes de títols recents que ens acosten el territori més proper a l'abast del vehicle de dues rodes, per cert cada vegada en més progressió en el context social actual:

- La primera: Cicloturisme per Catalunya. 50 itineraris amb bicicleta de carretera, de Carles Sans i Ravellat. El ciclista descobridor de paisatges i universos a l'abast de les dues rodes trobarà en aquest volum un acurat treball per practicar cicloturisme de proximitat, una activitat esportiva, aquesta, que en els darrers anys ha incrementat seguidors.

I la segona: Bicilona. Rutes amb bicicleta per Barcelona, un pràctic llibre-guia per fer-ne ús mentre es descobreix la capital de Catalunya. Una eina per al ciclista que vol acostar-se a la ciutat i que li facilita els recorreguts amb encert, de manera pràctica i un format utilitari i resistent, 'de batalla'. Les rutes dón de Pep Feriche.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada