dilluns, 1 de juliol del 2013

MÉS LECTURES DEL ROURE DE CAN ROCA


Amb l’arribada de l’estiu és el moment per dedicar més temps a la lectura i posar-se al dia dels títols que tens ganes de llegir i encara no has pogut fer-ho.

Dins el meu llistat de pendents hi ha dos nous llibres editats recentment per Edicions del Roure de Can Roca (www.rouredecanroca.cat), petita editorial independent que gota a gota va tancant un catàleg literari de força interès.


Publicacions seves recents i a tenir en compte són ‘El dinosaure i la sequoia’, conte d’Hermínia Mas il·liustrat per Francesc Rovira, en el qual la natura dóna una lliço al dinosaure, que es pensa que amb força es pot aconseguir tot. Hermínia Mas compta amb una llarga trajectòria escrivint per a infants i joves. En aquest llibre, la història narrada es planteja per explicar a partir de 2 anys i per llegir a partir de 5.

I una segona proposta: la novel·la ‘Sota el signe de Durga’, de Josep-Francesc Delgado, ja apareguda en d‘altres edicions, anteriors, però que aquesta nova publicació posa a l’abast dels lectors actuals. 


Premi nacional de literatura és la història d’una aventura a les ciutats més sagrades del Nepal i d’una ascensió a l’Everest, viatge espiritual i iniciàtic d’un grup de joves, que s’emmarca en la tetralogia novel·lística sobre les valls xerpes de l’Himàlaia que va encetar ‘Si puges al Sagarmatha quan fumeja neu i vent’, va continuar amb ‘Nima el xerpa de Namtxe o la recerca d’un norpa errant’ i culmina amb ‘La tomba de Tiangbotxé’. Literatura per disfrutar-la mentre aprens i et diverteixes, oxigen pur en els moments actuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada