divendres, 14 de juny del 2013

ADÉU MULTITUDINARI A Mn. RAIMON CANALIAS, FUNDADOR DEL COL·LEGI PARROQUIAL SANT FELIU


El passat 13 de juny va morir M. Raimon Canalias i Esmandia-Puigoriol, rector de la Parròquia Sant Feliu de Cabrera de Mar, a l’edat de 87 anys.

El seu funeral, celebrat  al municipi la tarda del passat divendres 14 de juny, va omplir fins dalt l’església parroquial i fins i tot van haver d’habilitar-se cadires a fora, davant l’assistència multitudinària. La cerimònia va comptar amb la presència del cardenal de Barcelona, Lluís Martínez Sistach; l’administrador parroquial de Cabrera, el pare Manuel Miras i nombrosos sacerdots de les parròquies veïnes.

En la seva intervenció, Sistach va destacar la trajectòria de Mn. Raimon Canalias, durant més de 50 anys al capdavant de l’Església de Cabrera, a més de la seva gran tasca com a fundador i impulsor del Col·legi Parroquial Sant Feliu.

Durant la cerimònia també van intervenir diverses persones vinculades a l’escola, que van glossar la figura de Mossèn Raimon.

L’impulsor del Col·legi Parroquial Sant Feliu, emmarcat en el moviment de l’escola catalana, va mostrar durant la seva trajectòria vital un gran compromís per la defensa de la cultura i el catalanisme, especialment palès en els darrers temps amb el seu suport a l’Assemblea Nacional Catalana de Cabrera (ANC).


DIUMENGE A LES 10 DE MATÍ, RÀDIO CABRERA DE MAR (107.1FM) EMETRÀ L'ENTREVISTA QUE LI VAIG FER L'ANY 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada