dilluns, 8 d’abril del 2013

JOAN SALICRÚ, DE CLACK, A L’EMPRENEDOR@


Després d’entrevistar el regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Cabrera de Mar, José Ramon Villaverde, L’EMPRENEDOR@, a Ràdio Cabrera de Mar (107.1 FM), conversa amb un nou convidat.

El proper dissabte 13 d'abril, a les 12h del migdia, parlarem amb Joan Salicrú, de CLACK. Xarxa de joves creadors en imatge, comunicació i cultura. Des de Mataró, la productora, a través d’un equip de gent molt jove, realitza nombroses propostes audiovisuals arreu de Catalunya. Salicrú ens ho explicarà, alhora que aprofitem per parlar  amb ell de com un mateix es crea feina en temps de crisi.

A L’EMPRENEDOR@, setmanalment s'entrevisten persones de l'entorn de la Promoció econòmica i l'Economia social, el Món laboral i de l'Emprenedoria, tant de Cabrera de Mar com del Maresme.

L'entrevista es tornarà a emetre el dilluns següent a les 9 del matí.

I no oblideu que amb posterioritat a la reemissió el programa pot baixar-se de la web de la ràdio (www.audiovisualcabrera.net).
 
D’altra banda, atès que els programes s'enregistren en format audiovisual, en un futur és previst emetre'ls per televisions locals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada