dimecres, 3 de desembre del 2014

'SA I CATALÀ', I AL FINAL... A MATARÓ

Primer vam fer una presentació de 'Sa i català' impulsada per la llibreria Índex a Vilassar de Mar, a La Botigueta, amb els propietaris d'aquest establiment i l'escriptor i metge Albert Figueras.

Després, l'acte central a la cuina catalana del segle XVI de Can Bartomeu, a Cabrera de Mar, amb el xef privé Stéphan Poussardin i el director gerent del Consorci de Promoció Turística del Maresme Josep Lluís Martí.

Ara, tanquem el tour per la comarca amb un acte a El Buc de Llibres, a la capital del Maresme, Mataró, amb dues persones que aprecio molt especialment; l'escriptora Care Santos i la cuinera Remei Ribas, l'Àvia Remei. 

Amb la Care Santos vinc compartint al llarg dels anys l'amor per la cultura, els llibres i l'escriptura, a més la gastronomia té una gran presència en la seva obra; i amb l'Àvia Remei comparteixo la convicció que només aquella cuina que es fa amb veritable estimació arriba a l'ànima, com aquell torró de massapà que ella elabora amb productes de la terra i que motiva que t'aixequis, després d'haver-lo menjat i anar a dormir, perquè l'estàs somiant.

Parlarem de menjar 'sa i català' i d'altres coses... T'hi esperem si vols venir, el 17 de desembre a 2/4 de 8, a El Buc de Llibres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada