divendres, 26 d’octubre del 2012

ACTE EN RECORD DE VALERIÀ PUJOL





La biblioteca de l'IES "Valerià Pujol i Bosch", de Premià de Dalt, serà el marc de la Jornada Valerià Pujol (en el 20è aniversari de la seva absència), que es farà el proper divendres, 9 de novembre, en dues sessions, a les 8 i a les 10.20h del matí.

                         
L’acte està centrat en el record a l’escriptor, intel·lectual, activista cultural i polític Valerià Pujol, nom de referència de la cultura i autor d’una sòlida obra literària amb llibres com Palmira, Terra de crims, Interruptus o La trista veu d’Orfeu i el tornaveu de Tàntal,  entre d’altres.  

En l’acte hi participaran els escriptors Rafael Vallbona, Pep Bras, Albert Calls i Jaume Cases, així com també alumnes del centre de 4t d'eso i de 1r de Batxillerat. 
                        
Aquesta proposta  l’han organitzada els professors de Llengua i de Literatura Catalanes Josep M. Clopés i M. Antònia Grau i Abadal.

1 comentari:

  1. En memòria d'en Valerià Pujol: el 1993 vaig estar un parell de mesos pintant pel Sàhara. Un dia,en el bell mig del desert, a Algèria, vaig trobar una mena de càmping i hi vaig anar a descansar. Quan em registrava (nom, adreça, etc.) ho va veure un algerià i em va dir que coneixia El Maresme: Vilassar de Mar, Premià de Dalt, etc. I en Valerià era amic seu... Increible!

    ResponElimina