dimarts, 13 de març del 2012

JORDI ALCOVER I SÍLVIA NARANJO, EXPERTS EN VI, A '10 PREGUNTES'

El programa '10 preguntes' de Ràdio Cabrera de Mar (107.1 FM), emet aquest dissabte  17 de març, a les 12h del midgia, l'entrevista enregistrada a Jordi Alcover i Sílvia Naranjo, autors de la prestigiosa Guia de vins de Catalunya, durant la presentació de les setenes Jornades Gastronòmiques del Vi DO Alella, que va fer-se a Vilanova del Vallès el passat 1 de març. El programa imprès de les Jornades compta enguany amb un text d'aquests dos experts.

L'entrevista es tornarà a emetre el diulluns 19 de març a les 9h del matí. Com sempre, amb posterioritat a l'emissió es podrà despenjar de la web de l'emissora municipal: www.audiovisualcabrera.net. 


Entrevistes als regidors i regidores

Dins el cicle d'entrevistes als regidors i regidores del municipi, el proper 24 de març és previst emetre la darrera, a Carles Munné de Gent per Cabrera (GxC). La reemissió es farà, per tant, dilluns 26 de març.


Descans i nous formats

Un cop emesa aquesta entrevista, '10 preguntes' descansarà els mesos d'abril i maig per replantejar l'estructura del programa i preparar nous formats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada