dijous, 10 de novembre del 2011

ESPECIAL '10 PREGUNTES' ENREGISTRAT EN DIRECTE A LA BIBLIOTECA ILTURO DE CABRERA DE MAR


Ràdio Cabrera de Mar (107.1 FM) emetrà aquest dissabte 12 de novembre, a les 12h del migdia, la presentació del llibre 'Peregrino Querubínico', d'Angelus Silesius. 

Es tracta de la primera traducció a l'espanyol en vers alexandrí consonant, tal com la va versificar el místic alemany Johannes Scheffler (Angelus Silesius) i obra monumental que ha traduït i versionat el cabrerenc Jesús Saéz Martínez.

La presentació va fer-se a la biblioteca Ilturo el passat dimecres 9 de novembre, en un nou format que va incloure un diàleg amb el traductor, prova pilot de nous formats a experimentar del programa '10 preguntes'.

Es tornarà a emetre dilluns 14 de novembre a les 9 del matí i amb posterioritat, com sempre, podrà despenjar-se de la web de Ràdio Cabrera de Mar (www.audiovisualcabrera.net).

Els propers tres programes

Us avancem que la previsió dels propers tres programes de '10 preguntes' és la següent:

- 1) Entrevista a Josep Pons, col·leccionista de discos i locutor de diverses ràdios al Maresme.

I dins el cicle dedicat als polítics:

- 2) Un representant –per concretar– de Gent per Cabrera (GxC).
- 3) Representant a CiU, l'alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir.

Amb aquestes dues entrevistes tancarem un nou cicle d'entrevistes als polítics iniciat amb PP i seguit amb AI-CM i Esquerra, en el qual es fa balanç dels primers mesos de govern i del treball dels regidors de l'equip de govern en les seves respectives àrees.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada